Äitiysloman sijaisuus avoinna Joensuun Pelastakaa Lapset ry:llä

Joensuu Pelastakaa Lapset ry etsii projektityöntekijää äitiysloman sijaisuuteen. Projektityöntekijän työaika koostuu 50%:sti Minä Olen Tärkeä! -hankkeen työtehtävistä; vapaaehtoistyön koordinoinnista ja koulutuksista, lasten pienryhmäohjauksesta, retkijärjestelyistä, verkostotyöstä, toiminnan tilastoinnista ja seurannasta, sekä STEA-raportoinneista. 40% työajasta muodostuu puolestaan perheretkitoiminnan pilotoinnista. Perheretket ovat suunnattu perheille, joissa toisella tai molemmilla vanhemmista on ollut ongelmallista päihteidenkäyttöä. Retkien tavoitteena on tukea vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutussuhdetta yhdessäolon ja yhdessä tekemisen kautta. Työntekijän tehtäviin kuuluu retkien järjestelyt, vapaaehtoisten kouluttaminen ja työnohjaus, sekä yhteistyöverkoston koordinointi.

Projektityöntekijän työaika on vaihteleva ja työhön kuuluu säännöllisesti iltatyötä ja satunnaisesti viikonlopputyötä.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry:llä on kolme palkattua työntekijää, sekä vuosittain n. 30 aktiivista vapaaehtoista mukana yhdistyksen toiminnoissa lasten pienryhmissä ja paikallisyhdistyksen kesäleirillä, sekä muissa tapahtumissa.

Työntekijältä edellytetään kokemusta hanketyöskentelystä ja raportoinneista, kouluttamisesta, sekä lasten kanssa työskentelystä. Työ vaatii joustavuutta, ennakointikykyä, yhteistyötaitoja ja aikaansaavaa työotetta. Työtehtävään soveltuva pohjakoulutus on korkeakoulutasoinen sosiaali- tai kasvatusalan tutkinto. Oman auton käyttömahdollisuus ja työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävän tiedot:

Tehtävä soveltuu seuraavien alojen osaajalle:
Humanistinen ja kasvatusala, Sosiaali- terveys-alat, Yhteiskuntatieteet

Aloitus: 12.08.2019

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: 3-12 kk

Haku päättyy: 23.04.2019 23:59

Työaika

  • osa-aikatyö

Lisätiedot ja hakemukset: 

Hanna Fabritius
0503579778
fabritius.hanna@pelastakaalapsetjoensuu.fi
Joensuun Pelastakaa Lapset ry.