Olisiko sinulla antaa puolitoista tuntia viikossa aikaa lasten pienryhmän ohjaukseen?

Etsimme vapaaehtoisia ohjaajia Joensuun Pelastakaa Lapset ry:n Minä Olen Tärkeä! – pienryhmiin kaudelle 2018-2019. Ryhmien tavoitteena on tukea lasten sosiaalisten taitojen ja itsetunnon kehitystä, sekä auttaa uusien kaveruussuhteiden muodostamisessa.

Pienryhmät kokoontuvat kerran viikossa lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja. Ryhmiin kuuluu 3-6 lasta ja jokaisessa ryhmässä on 2-3 ohjaajaa. Ohjaajat perehdytetään tehtäväänsä syyskuun alussa järjestettävässä koulutuksessa. Pienryhmän ohjaaminen tarjoaa hienon mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Vaatimuksena ohjaajille on vähintään 18-vuoden ikä ja voimassaolevan rikosrekisteriotteen esittäminen.

Toivomme ohjaajiksi erityisesti sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita, mutta kaikki muutkin vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Ilmoittautuminen ohjaajakoulutukseen on parhaillaan käynnissä. Koulutus järjestetään 8.9.2018 klo 10:00-16:00 Joensuussa. Koulutus pitää sisällään hankkeen toiminnan esittelyn, sekä perehdytyksen pienryhmän ohjaukseen. Ilmoittautumiset viimeistään 24.8.2018 mennessä Hannalle.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää! Ohjaajakoulutuksen mainos (klikkaa linkkiä)

Hanna Fabritius
projektityöntekijä
hanna.fabritius@pelastakaalapsetjoensuu.fi
p. 050 357 9778