Joensuun Pelastakaa Lapset ry on toiminut lapsen oikeuksien ja hyvinvoinnin hyväksi jo yli 60 vuotta. (Yhdistys perustettiin 1960) Sadat vapaaehtoiset ovat antaneet aikaansa ja resursseja kansalaisjärjestölle tehden palkitsevaa, ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä. Työtä on tehty pienillä toimintarahoilla, mutta suurella sydämellä, usein vapaaehtoisten oman arkisen työn ohella.

Lasten elinympäristö on muuttunut suuresti yhdistyksen olemassaolon aikana. Työ lasten hyväksi ei kuitenkaan ole vähentynyt. Päinvastoin vapaaehtoisten tarve lastensuojelun saralla näyttäisi kasvavan. Joka vuosikymmen tuo mukanaan uudet haasteet, joihin Joensuun Pelastakaa Lapset yhdistys haluaa vastata. Pyyteetön vapaaehtoisten työ, lahjoitukset ja erilaiset rahoitukset takaavat työn jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Joensuun Pelastakaa Lapset yhdistys jatkaa lapsen hyvinvoinnin eteen tekemäänsä työtä. Perustyön lisäksi järjestetään mm. lasten leirejä, jatketaan pienryhmätoimintoja ja ammatillisesti ohjattua lasten pienryhmätyön kehittämistä. Lisäksi yhdistys haluaa kehittää edelleen yhteistyötä muiden lasten kanssa toimivien tahojen kanssa.

Joensuun Pelastakaa Lapset ry tekee tiivistä yhteistyötä Joensuussa sijaitsevan Pelastakaa Lasten Itä-Suomen aluetoimiston kanssa.

Vapaaehtoistehtäviin tarvitaan aina apukäsiä, pienikin panos on tärkeä! Olisitko kiinnostunut pienryhmän ohjauksesta, hallitustyöskentelystä tai tapahtumassa toimimisesta? Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopivin tapa osallistua!

Liity yhdistyksen jäseneksi täältä: https://www.pelastakaalapset.fi/auta-lapsia/liity-jaseneksi/

Vuonna 2023 jäsenmaksut ovat seuraavat: Perusjäsen 27e ja nuorisojäsen (alle 29v.) 17e. Jäsenetuna saat Pelastakaa Lapset -lehden vuosikerran.

Jäsentiedot kerätään asianomaisen Pelastakaa Lasten paikallisyhdistyksen jäsenrekisteriin, jota ylläpidetään Pelastakaa Lapset -liitossa ja tietoja käsitellään siellä. Lisätietoja rekisteristä ja rekisteröidyn oikeudet: Pelastakaa Lasten asiakasrekisterin tietosuojaseloste.